Partner van machinebouwers
met ambities

 

De elektrificatie van uw machinelijn vraagt om duurzame samenwerking. Partnership tussen u als machinebouwer en ons als strategische leverancier. Want de voordelen van onze krachtige én compacte accusystemen zijn groot. Maar het is misschien wel de manier waarop we deze systemen voor u ontwikkelen en leveren die het verschil maakt. Ook dat hoort bij onze belofte: MAKE THINGS WORK.

Prototype

Korte time to market

We helpen u snel uw modellen te elektrificeren. Ons productengamma is eenvoudig configureerbaar. En wij zijn ingericht op nauwe samenwerking en korte doorlooptijden. Want uw markt wacht.

Ervaring met machinebouw

Het team van OX Power begrijpt uw opgave als machinebouwer. We hebben er ervaring mee. Kennen de belangen van OEM’ers, dealers en gebruikers. En brengen die samen in een maatwerkoplossing.

Production

Kleine series mogelijk

De accusystemen van OX Power zijn heel toegankelijk. Ook zeer kleine series kunt u met onze oplossingen rendabel elektrificeren.

 

Eigen label

OX Power past tussen de componenten van hoogwaardige merken in uw machine. Als er een OX inzit, werkt het. Betrouwbaar. Gebruiksvriendelijk. Onderhoudsarm. En onder bijna alle omstandigheden.

Just-in-time levering

Als partner van grote en kleine OEM’ers zijn we flexibel. We weten dat uw markt om snelheid vraagt. Met just-in-time levering dragen we bij aan soepele logistiek en minimale voorraden.

Leasemogelijkheden

Het gaat u en uw klanten om de prestaties van OX Power accusystemen. Niet om het eigendom ervan. Daarom is ook het leasen van onze oplossingen mogelijk. Zo gaat u slim om met kapitaal. 

Service

Training

Als u de accusystemen van OX Power toepast, kunnen wij u trainen. Uw team en/of de monteurs van uw dealers. Zo bent u zeker van professionals met voldoende kennis en competenties.

Support

Bij de productie en/of het onderhoud van uw machines, kunt u vragen hebben. Technische vragen. Onze accuspecialisten staan klaar om u dan bij te staan met raad en daad.

Meer weten?

Machines bouwen is een kwestie van samenwerking. Benieuwd hoe onze batterijsystemen bijdragen aan de kwaliteit van uw producten? Hulp nodig bij elektrificatie van uw modellen? Neem dan contact met ons op.

 

Maak een belafspraak

 

Neem contact op

Maak een belafspraak