OX Power is 26-27 juni aanwezig op de IVT Expo in Keulen. We staan voor u klaar op stand 3038 in hal 11.1.

Een systeem dat alles heeft waar de praktijk om vraagt.

 

Download brochure

Ambities zijn goed, maar oplossingen zijn beter.

Met OX Power kunt u profiteren van een duurzaam en krachtige accusysteem voor uw machines. De accusystemen zijn compact en snel te integreren in zowel nieuwe als bestaande systemen, wat zorgt voor een naadloze overgang. Door hun hoge energiedichtheid, lange levensduur en minimale prestatievermindering bij veelvuldig opladen en ontladen, bieden de accusystemen van OX Power betrouwbare en efficiënte prestaties, zelfs onder zware omstandigheden.

 

Accusysteem Lithium accu accupack batterysystem Akku-Pack Lithium-Batterie Batteriesystem ijzerfosfaat LFP Lifepo4 batterijsystemen energieopslagsystemen containeropslagsystemen marine sector

 

 

 

BATTERY RANGE OVErzicht

  • Compact design
  • Plug and play
  • Modulair
  • Laag en hoog voltagesystemen

Specificaties

Hoge energiedichtheid

Bedrijfstemperatuur -30 tot +60 °C

Modulair toepasbaar

Lange levensduur 

Vaak ontladen en opladen met minimale prestatievermindering

LiFePO4 zorgt voor hoog veiligheidsniveau

Milieuvriendelijk

Eenvoudig toepasbaar in zowel nieuwe als bestaande systemen

 

 

 

Wat maakt onze packs zo bijzonder?

Recyclebare accu OX Power

Recyclebaar

Door onze modulaire opbouw is een lithium accu nog in te zetten voor een tweede leven. Hierna is de accu gemakkelijk te demonteren en te scheiden voor een optimale recycling.

 

LifePO4 accu waterbestendig OX Power

Waterbestendig

Onze accu's zijn breed inzetbaar. Ze kunnen in allerlei omgevingscondities gebruikt worden. Vanwege de IP67 classificatie is de accu ook waterdicht.

 

Accusysteem Lithium accu bluetooth OX Power

Data logging

Belangrijke gegevens zijn gelogd en kunt u  gemakkelijk uitlezen voor service en R&D doeleinden. De systeemvariabelen, controleacties, gebeurtenissen en errors kunt u uitlezen via Bluetooth of CANbus.

Wat kan OX voor uw applicatie betekenen?

De accusystemen van OX Power zijn milieuvriendelijk en uitgerust met LiFePO4 voor een hoog veiligheidsniveau. Met de recyclebare accu van OX Power kunt u bijdragen aan een schonere wereld en profiteren van een optimale recycling. De IP67-classificatie maakt de accu's waterbestendig en geschikt voor gebruik onder diverse omstandigheden. Zo kunnen wij u helpen bij de elektrificatie van al uw machines

 

Het data logging systeem van OX Power zorgt ervoor dat belangrijke gegevens gemakkelijk uit te lezen zijn voor servicedoeleinden, wat bijdraagt aan een efficiënte werking en onderhoud van uw machines en applicaties. Met OX Power kunt u uw machines laten werken met betrouwbare en duurzame energie, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een schonere wereld.

 

Wat hebt u nodig?

 

Meer weten?

Bij OX Power streven we ernaar om elektrische aandrijving eenvoudig, betrouwbaar en efficiënt te maken voor uw bedrijf met onze geavanceerde batterijsystemen en energieopslagsystemen. Onze accusystemen en opslagcontainers zijn de toekomst van bedrijven en elektrische machines. Samen creëren we een schonere en efficiëntere wereld. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie over hoe OX Power uw bedrijf kan helpen om "THINGS WORK" te maken.

 

 

Neem contact op