Energy BOX XL

Flexibele energieopslagsystemen

 

Meer info? Neem contact op

 

Het energie opslagsysteem dat lange uren werkt.


Uw nieuwste generatie systemen heeft een duurzame energiebron nodig - een energieopslagsysteem dat bijdraagt aan een schonere wereld. Dat is OX Power. Wij ontwikkelen en leveren energieopslagsystemen die zowel krachtig als compact zijn. Die u snel kunt inzetten. En gedimensioneerd voor een dag hard werken.

 

 

 

 

Energy B-OX RANGE OVErzicht

  • Compact en lichtgewicht
  • Modulair
  • Lange batterij levensduur
  • Off-grid, peak shaving en hybride toepassingen
  • Plug and play

Specificaties

Off-grid, peak shaving en hybride applicaties

Nieuwste batterijtechnologie 

Modulair ontwerp in vermogen en batterijcapaciteit

Flexibel inzetbaar, eenvoudig te installeren

Aansluiting op PV-systeem (zonne-energie)

Verschillende opties in AC-in en AC-out aansluitingen

Koppeling met externe (nood)generator 

Bewaking op afstand

 

 

 

 

 

 

 

Wat kan OX voor uw applicatie betekenen?

De accusystemen van OX Power zijn milieuvriendelijk en uitgerust met LiFePO4 voor een hoog veiligheidsniveau. Met de recyclebare accu van OX Power kunt u bijdragen aan een schonere wereld en profiteren van een optimale recycling. De IP67-classificatie maakt de accu's waterbestendig en geschikt voor gebruik onder diverse omstandigheden. Zo kunnen wij u helpen bij de elektrificatie van al uw machines

 

Het data logging systeem van OX Power zorgt ervoor dat belangrijke gegevens gemakkelijk uit te lezen zijn voor servicedoeleinden, wat bijdraagt aan een efficiënte werking en onderhoud van uw machines en applicaties. Met OX Power kunt u uw machines laten werken met betrouwbare en duurzame energie, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een schonere wereld.

 

Wat hebt u nodig?

 

Meer weten?

Bij OX Power streven we ernaar om elektrische aandrijving eenvoudig, betrouwbaar en efficiënt te maken voor uw bedrijf met onze geavanceerde batterijsystemen en energieopslagsystemen. Onze accusystemen en opslagcontainers zijn de toekomst van bedrijven en elektrische machines. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie over hoe OX Power uw bedrijf kan helpen om "THINGS WORK" te maken. Samen creëren we een schonere en efficiëntere wereld. Neem via onderstaande knoppen contact met ons op.

 

Maak een belafspraak

 

Neem contact op

Maak een belafspraak