Accusystemen die 
machines én OEM’ers
power geven

Over OX Power

Ooit was het toekomstmuziek. Volledig elektrisch aangedreven machines. Machines die een lange dag topprestaties leveren, met niet méér dan een stille krachtbron. Inmiddels is elektrische aandrijving een must. En daarom bestaat OX Power. Wij willen OEM’ers helpen om elektrische modellen tot de normaalste zaak van de wereld te maken. 

 

We zijn in Barneveld gevestigd. Hier hebben we jarenlang de krachtigste, meest compacte en praktisch toepasbare accusystemen ontwikkeld. Samen met machinebouwers, hun dealers én de gebruikers.  Hier ontwikkelen we niet alleen, maar produceren we ook onze modulaire systemen. Machinebouwers passen onze producten graag toe. Omdat onze accusystemen niet alleen hun machines de juiste power geven – maar ook hun business. Want we leveren een bewezen product, met de flexibiliteit en toegankelijkheid van een partner die dichtbij staat.

OX Power
MAKE THINGS WORK

Onze productvisie

MAKE THINGS WORK. Dat is onze belofte. Het is onze manier van denken. Innovatie is mooi, maar daar krijgen uw klanten hun werk niet mee gedaan. Daarom richten wij ons op de allerbeste toepassing van beschikbare innovaties. Dat levert een low of high voltage accusysteem op dat u begrijpt. Dat compact is, en dus ruimtebesparend. Plug en play, en dus makkelijk te integreren. Modulair, en dus geschikt voor een brede range machines. Voor u op maat gemaakt en getest. Want we willen dat elke gebruiker van uw elektrische machine het ervaart. OX Power? MAKE THINGS WORK.

interesting facts

  • 15 medewerkers
  • 200% groei per jaar
  • Sinds 2019

Remco Joosten

Sales Engineer

Mitchell Hermans

System Engineer

Jaap Maasse

Mechanical Engineer

Jordi de Bruin

Electrical Engineer

Glemens Lugard

Assemblage technicus

Hendri Methorst

Assemblage technicus

Rob Bouw

Assemblage technicus

Meer weten?

Machines bouwen is samenwerken. Benieuwd hoe onze accusystemen bijdragen aan de kwaliteit van uw producten? Hulp nodig bij elektrificatie van uw modellen? Neem dan contact op met ons.

 

+31 (0)342 219 058